Cita Prèvia Serveis Centrals Madrid i Delegació de Barcelona

Sol·licitud%20de%20Cita%20Prèvia.png

 

Cita prèvia serveis centrals de Madrid i delegació de Barcelona.

A partir de l'enllaç podrà sol·licitar cita prèvia per a alguns tràmits, podent escollir el dia i tram horari llocs a disposició per cada seu. Actualment aquest tràmit solament està actiu per demanar cita en els Serveis Centrals de MUGEJU a Madrid i en la Delegació Provincial de Barcelona.

Descripció.

Cita Prèvia és una de les eines tecnològiques que ha fet de la inmediación digital una realitat possibilitant que la Mutualitat Generasl Judicial es relacioni a distància amb els mutualistes, a través de la Seu Electrònica, permetent-los gestionar de manera telemàtica les visites que han de dur a terme presencialment per a la realització de tràmits.

Gràcies a aquesta iniciativa s'està evitant la concurrència d'un gran nombre de persones en els serveis centrals de MUGEJU a Madrid, ja que els mutualistes acudeixen ordenadamente a realitzar els seus tràmits en el dia i hora fixat de forma segura/segura per a la seva salut, en aquests moments de pandèmia en els quals la distància social és la millor solució per evitar possibles contagis.

Sol·licitar cita prèvia.

Informació addicional.